Показване на всички 9 резултата

КАКВИ РАЗНОВИДНОСТИ ИМА

Продуктите, създадени да държат телефони, таблети, навигации и други дребни вещи стабилно закрепени на удобно за вас място, са с невероятно разнообразни визии и форми. Някои се закрепят механично, други с щипки – примерно за захващане за въздуховодите, а болшинството – посредством хитроумни приспособления, създаващи вакуум. На пазара има дори такива, проектирани с помощта на така наречените нанотехнологии.

Някои модели са разработени за конкретни марки и версии телефони, но болшинството са универсални и дават възможност да се използват с различни устройства. Те се закрепват лесно на стъклото или автомобилното табло. С тяхна помощ безпроблемно и без да отпускате волана успявате да следите указанията на навигацията, да водите разговор или да слушате радио.
Бързо набраха популярност и един по-особен вид поставки за GSM-и. Те са предназначени да облекчават и подобряват правеното на selfie и заснемането на видео със собственото ви участие. Наричат се селфинатори.

Представляват телескопични стикове от качествени модерни материали. Някои могат да увеличат дължината си до пет-шест пъти – от 20 до около 100-110 см. На тях закрепвате фотоапарата или смартфона и така си осигурявате по-добър обхват, различни гледни точки, по-широка панорама. Получавате възможност да правите сюжетни и колективни снимки с вашето лично присъствие.

ПОСТАВКИ ЗА КАКВИ МОДЕЛИ GSM-И ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ

Стараем се да поддържаме продукти, разработени за най-популярните марки:

  • Apple – освен обичайните поставки, предлагаме и док станции, чрез които можете да зареждате и/или да синхронизирате телефона с компютъра, включително да ги използвате със зарядни с lightning порт.
  • Samsung.
  • Huawei.
  • Lenovo.
  • Xiaomi.
  • Nokia.
  • Sony.
  • LG.
  • HTC.
  • Универсални стойки – най-търсените. Съчетават се успешно с всички версии устройства. Лесни са за монтаж и надеждни за употреба. Осигуряват удобство и повишават сигурността на шофирането.

ЗАЩО В GSM ONE ЩЕ НАМЕРИТЕ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Ние смятаме, че едно предложение е изгодно, когато на добра цена се предлага отлично качество и висока потребителска стойност. Освен професионалисти, сме и почитатели на високотехнологичните джаджи и всички аксесоари, които превръщат работата с тях в удоволствие и забавление.

Лично сме изпробвали почти всичко на сайта ни и затова гарантираме както качеството, така и функционалността и удобството при използване.

Изберете сега най-подходящата стойка и се възползвайте от възможността за бърза поръчка!

Обратно горе