Показване на всички 16 резултата

ЗАЩО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ

Устройството за телефонни разговори със свободни ръце намира приложение навсякъде и по всяко време. Особено полезно е в колата – когато шофирате и не е желателно да пускате волана. Още повече, че ако служители на КАТ ви забележат, ще ви глобят, а можете да се простите и с точки от талона.

Да не говорим за реалната възможност да се случат по-малки или по-големи злополуки и катастрофи – експериментално е доказано, че при разговор част от вниманието на водача се пренасочва и отклонява от пътя. Ако в такъв момент са заети и ръцете ви и не контролирате добре волана, ситуацията може да стане опасна.

Освен по-голямата сигурност по време на път, с хендсфри си гарантирате удобството да разговаряте свободно и спокойно в точното време. Не ви се налага да връщате пропуснати позвънявания и да обяснявате кой сте и защо не сте вдигнали.

Дори и извън колата слушалките ви осигуряват дискретност и ви спестяват необходимостта да вървите, размахвайки телефона. Те са малки и леки, удобни и лесни за използване. Прибират се бързо дори в малък джоб.

HANDSFREE ЗА КАКВИ МОДЕЛИ GSM ПРЕДЛАГА ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ

Поради безусловната си полезност и достъпните си цени устройствата за разговори със свободни ръце са много популярни. Най-харесвани са универсалните, които потребителите могат да използват с различни телефони.

Но ако сте от хората, които се гордеят с GSM-a си, избирали са го специално и марката за тях е много важна, предлагаме ви слушалки, разработени специално за него:

  • Apple;
  • Samsung;
  • Huawei;
  • Lenovo;
  • Xiaomi;
  • HTC;
  • LG;
  • Nokia;
  • Sony Ericsson;
  • ZTE;

Към някои от моделите има екстри, като защита от вятър. Други са предвидени за работа и с различни чатове като iChat, Skype, Google talk, , AIM, Yahoo, MSN и т. н. Освен за телефона си, използвайте ги за слушане на музика. Повечето се включват директно в смартфона.

ЗАЩО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ КУПЯТ ОТ GSM ONE

Работата с добре оборудвано мобилно устройство е истинско удоволствие. Функциите му се увеличават и подобряват. То става в голяма степен уникално и отговаря на вкусовете и навиците ви.

Знаем това от личен опит и затова зареждаме онлайн магазина само с аксесоари, които лично бихме ползвали. Те са красиви и стилни, когато е нужно – дискретни. Не усложняват живота ви. Носят последните достижения на технологиите в сферата на комуникациите.

Полагаме много усилия да осигурим конкурентни цени и да ви предлагаме винаги изгодно отношение между качество и функция и цена. Затова клиентите ни, веднъж пазарували от нас, се връщат често.

Поръчайте своето handsfree сега и се присъединете към приятелите ни!

Обратно горе