Показване на 1–24 от 36 резултата

КАКВИ РАЗНОВИДНОСТИ УСТРОЙСТВА ИМА

Казано с една дума – много! Вероятно и вие имате в къщи доста модели, останали от стари телефони, които не вършат работа, но ви е жал да ги изхвърлите.

Според най-важните им отлики, то вероятно най-напред трябва да ги разделим на специализирани за отделните марки и универсални. Ако сте запален маниак и почитател на някой от най-популярните брандове, вероятно ще предпочетете зарядни за телефони Apple, BlackBerry, HTC, LG, Motorola, Nokia, Sagem, Samsung, Lenovo, Huawei, Xiaomi , Siemens, Sony, Sony Ericsson и т. н. Те са оригинални и ще допълнят смартфона ви като визия и функция.

Практичните потребители със сигурност избират универсалните. Така си осигуряват обслужване на повече устройства и пестят средства.

Класифицират се още според мощността и ампеража, за който са разчетени, според това, дали са с един или повече порта, дали са комбинирани с адаптори, стойки и т. н.

КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ИЗБОРА НА ЗАРЯДНО ЗА GSM

Тенденцията към стандартизация и унификация в мобилните устройства е ясно изразена и въпреки това на пазара все още има впечатляващо разнообразие, което често прави продуктите несъвместими един с друг и създава проблеми на потребителите. Затова, когато пазарувате, е добре да държите сметка за няколко неща:

  • Съвместимостта е основното сред тях.
  • Характеристиките на батерията ще определят основните параметри на покупката ви.
  • Възможност да зареждате от електропреносната мрежа и от колата..
  • Универсалност – като условие да го използвате с повече от един смартфон, таблет, навигация и т. н.
  • Качеството – за да работи дълго и надеждно, без да съсипе батерията.
  • Дизайн – защото всички обичаме красиви неща.

Ако за някои от показателите не сте особено сигурни, потърсете консултация от нашите сътрудници.

ЗАЩО КУПУВАЙКИ ОТ GSM ONE, ПЕЧЕЛИТЕ

Защото ние познаваме перфектно продуктите, които ви предлагаме. За повечето от тях имаме дори лични впечатления. Обичаме да сме на гребена на вълната и отлично разбираме желанието ви да притежавате най-актуалните, стилни и функционални аксесоари. Правим всичко възможно да ви ги осигурим скоро след излизането им на пазара и при това на отлични цени.

При нас няма да намерите безименни реплики на оригинални изделия, за които никой не носи отговорност. Дори дребната сума, която давате за тях, е твърде много. Въпросът не е само в това, че са нетрайни и некачествени. С тях рискувате да съсипете батерията на любимия си GSM и самия него. А това едва ли ще ви хареса. С нашите артикули тази опасност не съществува.

Доверете ни се и изберете нужното ви сега!

Обратно горе