Показване на единичен резултат

КАКВИ ВИДОВЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ

Прието е на български съкращението да се превежда като „универсална серийна шина” и тя е едно от най-използваните помощни средства за работа с телевизори, компютри, таблети, навигации, смартфони и т. н. Най-общо служи за прехвърляне на данни или захранване.

В онлайн магазина ни ще откриете различни видове – мини и микро, плоски и обли, с възможност за пренасяне на аудио и видео сигнал. На ваше разположение са адаптори и хъбове с различен брой портове.

Използвайте ги за различни нужди на всичките си устройства. С тяхна помощ ще разширите чувствително възможностите на телефона си, качвайки нови приложения, теми, игри, музика.

Ще направите любимите си снимки и клипчета видими на големия екран на HDTV телевизора в къщи или ще споделите най-новите музикални парчета с приятели на купона.

USB КАБЕЛИ ЗА КАКВИ МОДЕЛИ GSM ЩЕ ОТКРИЕТЕ В МАГАЗИНА НИ

Поддържаме номенклатура, съответна на най-разпространените марки мобилни устройства в страната. Дали сте запалени по версиите на Apple или сте поклонник на изящните смартфони на Samsung, верни сте на Nokia или BlackBerry, предпочитате LG, Lenovo, Huawei, Xiaomi или Sony, ползвате Motorola или HTC – при нас ще намерите всичко, нужно за работа или забавление.

Ако все пак в момента, в който ви потрябва точно определен модел, се окаже, че той липсва, разгледайте универсалните USB кабели. Хубавото при тях е високата степен на стандартизация, на която отговарят, и със сигурност ще можете да ги ползвате с различни като функция, марка и модел GSM-и, лаптопи, таблети, компютри и т. н. Това много опростява и улеснява употребата им и спестява средства.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ GSM ONE

  • Ние самите сме запалени любители на комуникационните технологии. Любопитството ни е безкрайно и следим последните новости в бранша, като бързаме да ги споделим с вас.
  • Доверяваме се само на проверени производители с несъмнен авторитет и добре контролирано постоянно качество на продукцията.
  • Имаме добра мрежа от магазини, където винаги можете да получите професионална консултация и да изпробвате желаните аксесоари.
  • Поддържаме ниски цени при високо качество и доказан произход на продуктите.

Ако още нямате регистрация в сайта, а избраният аксесоар ви трябва спешно, използвайте формата за бърза поръчка. Ние ще ви се обадим.

Обратно горе