Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

GSM сервизно оборудване

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Кога можете да имате нужда от него

Ако сте от хората, които не само обичат занимателните комуникационни устройства, но и вече имат не един разглобен и дори поправен телефон зад гърба си, тази секция на нашия онлайн магазин е точно за вас. Тук ще намерите безкрайно полезни инструменти както за любителските си хоби занимания, така и ако решите да ги превърнете в бизнес.

GSM-ите стават все по-многофункционални, все по-сложни и по-скъпи. Това означава, че се отваря все по-голяма ниша за ремонт и услуги. Като прибавим и масовото разпространение на таблетите, наистина си струва човек да се замисли.

Това е чудесна възможност да работите за себе си, да сте свободни да определяте сами работното си и свободно време, посоките за развитие и приоритетите си. Наистина е необходима и малко теоретична подготовка, но много по-важни за успех в случая са желанието, сръчността и практическите умения.

Защо си заслужава да инвестирате в него

Успехът на едно подобно бизнес начинание зависи от две неща – вашата мотивираност и готовност да се учите и качественото gsm сервизно оборудване.

Въпреки простотата на използване, или точно поради нея, смартфоните и таблетите са сложни, фино настроени изделия, композирани от деликатни високотехнологични елементи. Те не могат да бъдат разглобявани и поправяни с голи ръце или подръчни средства. За целта са необходими специално разработени инструменти.

Те са високоспециализирани. Някои от функциите им можете да използвате освен за таблети, телефони и навигации и за други електронни устройства – часовници, плеъри, лаптопи и компютри и т. н. Всяка вложена стотинка ще се изплати многократно, осигурявайки вископродуктивен, приятен труд с професионално качество.

Защо да бъде купено от GSM One

Не е тайна, че екипът ни е комплектуван от запалени поклонници на комуникациите, високите технологии и устройствата – плод на развитието им. И съвсем естествено средствата, поддържането и сервизирането им са в центъра на професионалните ни интереси.

Поръчайте, ако сте наясно, какво ви е нужно или ни се обадете, за да обсъдим идеята ви!

  • Ние познаваме тенденциите, спецификите и водещите производители на световния пазар.
  • Значителната част от предлаганите продукти са с японската марка Ya Xun, която е един от еталоните за сервизно оборудване за смартфони.
  • Консултацията, на която можете да разчитате при подбора на най-необходимото, ще ви помогне да се ориентирате в минимално нужния набор инструменти.
  • Цената е повече от добра и това прави първоначално потребния бюджет напълно достижим.

Поръчайте, ако сте наясно, какво ви е нужно или ни се обадете, за да обсъдим идеята ви!


A project of StartUP Masters