Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Камери

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Какво да правите, когато не работи

Мобилните телефони днес имат толкова много функции, че понякога времето, в което го използвате за телефония е по-малко, от употребата му за други цели. Най- харесваната опция е фото- и видеозаснемането. Мегапикселите стават все повече и вече се изравняват с тези на фотоапаратите среден клас. Светкавиците са все по- съвършени, възможностите за самонастройка, разпознаване и отличаване на човешко лице са удивителни.

Способността да замества фотоапарата често е определяща при избиране на точно определен модел и марка телефон. А вече освен на гърба – за снимане, има и камери на лицевия панел – за видеоразговори. Това обяснява, защо когато смартфонът престане да снима, собственикът му изпада в паника или униние.

По-добре проверете всички настройки. После вижте дали приложението, с което работи устройството, не влиза в конфликт с друго. Ако се налага, инсталирайте нова програма, подходяща за версията на вашия телефон.

Проблемът може да се дължи на замърсявания или на влага, просмукала се под панела. Затова поискайте консултация и диагностика в добър сервиз.

Внимавайте, ако решите да почиствате сами – компонентите са много дребни и крехки.

Какво да правите при счупването й

Понякога не е нужно специалист да ви каже, че е счупена – виждате го и сами след изпускане или по-сериозен неволен удар. При това положение трябва да си купите нова и да потърсите майстор, който да я смени.

  • Най-лесно е да си поръчате идентична на счупения модел. Така ще имате пълно съвпадение със смартфона.
  • Запалените феновете твърдят, че можете да изберете и доста по-мощна камера за gsm, която да прави перфектни снимки. Преди избора, консултирайте се, за да не похарчите пари напразно.
  • Спрете се на продукт с официален произход, за да няма неприятни изненади с качеството му.

Защо в GSM One ще намерите най-доброто

Ние се отнасяме много отговорно към отношенията си с вас и се стараем да задържим всеки клиент, да го накараме да се връща и отново и отново.

В повечето случаи успяваме и това е неопровержимото доказателство, че потребителите са доволни от качеството и разнообразието на продуктите, които им предлагаме, от консултациите, от условията за поръчка и доставка на поръчаното.

Защитаваме доброто си име с внимателен предварителен подбор на резервните части и аксесоарите в онлайн магазина си. И успяваме да ви ги осигурим на изгодни цени.

Изберете и поръчайте сега! Очакваме ви!


A project of StartUP Masters