Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Батерии за ZTE смартфони

Филтър
За модел
1531
1532
1533
1519
1516
1521
1522
1520
1518
1511
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Интернет-магазин "GSM-ONE.BG" Ви предлага качествени батерии за ZTE. Обръщаме внимание, че намирането на батерия за мобилен телефон ZTE е доста трудно. Всичко това е така, защото телефонът е китайски комуникатор и много рядко се доставя в България. Но с появата на нашият интернет магазин, всичко се промени. Сега можете да закупите акумулаторна батерия за телефон ZTE на най-ниски цени. Освен това, цялата продукция е с гаранция от 6 месеца и е отличен заместител на оригиналната батерия.

Можете да закупите батерия за телефон ZTE от нашия интернет-магазин на достъпна цена

Начините на плащане към момента в нашият магазин се свеждат до наложен платеж, т.е плащане при доставка. Всички батерии от марката ZTE напълно съответстват на заявените технически данни и ще удовлетворят и най-взискателния вкус.

Купете качествени батерии за телефон ZTE от нас и се насладете на цялата полза от работата с истински професионалисти. Гарантираме Ви, че продуктите ни ще Ви служат дълго време.

ZTE Grand S 2

Например нека накратко разгледаме един от сегашните флагмани на ZTE. Това е Grand S II - обновена и подобрена версия на едноименния предшественик. Смартфонът разполага с метален сребрист на цвят корпус с дребни пластмасови елементи. Диагоналът на екрана е пет и половина инча и е с резолюция от 1920х1080 пиксела, което дава възможност да се насладите не само на разглеждането на снимки, но и от пълноценното гледане на видео. Отличните показатели на неговата производителност се осигуряват от мощния 4-ядрен процесор и 2 гигабайта оперативна памет. ZTE Grand S II по своите технически характеристики вече се приближи до един малък съвременен ноутбук. Освен това, на корпуса на устройството са изведени коректорите за свързване на допълнителна памет и USB кабел.

Резолюцията на предната камера е само два мегапиксела, но основната камера, разположена на гърба на устройството, ще зарадва своя притежателя с цели осем мегапиксела, осигуряващи високо качество на заснетите снимки и видео. Също така, ZTE Grand S II поддържа всички съвременни протоколи за безжичен пренос на данни, оборудван е с радио и GPS-адаптер. А ако батерията му се повреди – при нас ще намерите качествени батерии за телефона на ZTE.

При всичките си внушителни размери, теглото на ZTE Grand S II е малко над 150 грама, благодарение на което устройството е достатъчно удобно за работа с ръка. ZTE Grand S II се предлага по рафтовете на магазините в два цвята: това са класическите бял и черен цвят.

Естествено, че за телефони от този клас е необходима добра батерия. При нас можете да закупите батерия за телефон ZTE на ниски цени. А качеството на предлаганите от нас батерии за мобилните телефони ZTE, ще Ви спечели като наш клиент.


A project of StartUP Masters