Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Батерии за Apple смартфони и таблети

Филтър
За модел
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Магазинът "GSM-ONE.BG" се радва да предложи на своите клиенти огромно разнообразие от батерии за айфон и зарядни устройства за айфон. В нашия асортимент ще намерите: калъфи-батерии за iPHONE 4, акумулатори за iPHONE 5, акумулатор за iPHONE 4s, батерия за iPHONE 4, калъф акумулатор за iPHONE 4s, калъф-акумулатор за iPHONE 5s и много други. Вие ще бъдете приятно впечатлени от качеството на обслужване в нашия магазин.

"Ябълковата" компания отдавна е призната като водеща сред мобилните устройства.

Хората по целия свят мечтаят да притежават iPHONE. Разбира се, периодично, независимо от високото качество на тази техника, е необходима подмяна на батерията за iPHONE 4s, както и закупуването на ново зарядно за iPHONE 4s.

Въпреки че, необходимостта от подмяна идва рядко, батериите за Айфон все още са лидери по продажби. В крайна сметка, по същество, всеки човек в момента се стреми да замени своето мобилно устройство именно с iPHONE. Вашата "ябълкова" техника ще работи като часовник и ще Ви служи наистина вярно с нашите батерии за Айфон.

Ние Ви гарантираме, че с нашите батерии, любимият Ви телефон ще работи не по-лошо от оригиналната. В края на краищата, ние продаваме само продукти от доказали се производители, всеки от които вече е успял перфектно да се утвърди на пазара и да получи многобройни положителни отзиви от клиентите. Искате калъф-батерия за iPHONE 4, батерия за iPHONE 5, батерия за iPHONE 4s? Купете си ги от нас!

Ако трябва да купите батерия за айфон 5, да купите батерия за iphone 4s или например зарядно за iPHONE 4, няма да намерите по-добри предложения от тези на "GSM-ONE.EU". Ние Ви предлагаме изключително качествени компоненти, а ценовата политика на магазина ни е достъпна за всеки. Приятните цени в нашия магазин се прилагат за всички групи стоки, независимо дали става дума за зарядно устройство за Айфон или батерия за Айфон.

В своята работа ние се придържаме към няколко златни правила, които ни дадоха възможност да постигнем успех, дори и в условията на жестока конкуренция на съвременния пазар, където подобни на нашия магазин компании има в излишък. Ние се отличаваме с индивидуалния си подход, високото ниво на обслужване, уникалната маркетингова програма и достъпна ценова политика. Професионализмът в работата – това е нашият начин на живот.

Ако се нуждаете от подмяна на батерията на iPHONE 4s или друг модел Айфон, ние силно препоръчваме да се свържете с нашите консултанти, които ще Ви помогнат да подберете необходимите компоненти.

При нас ще намерите популярен калъф-батерия за iPHONE 5s, който в този момент е истински хит по продажби. Ние Ви гарантираме, че при закупуване на компоненти от нашия магазин "GSM-ONE.BG", вие залагате на качеството. Калъфът батерия за iPHONE 4 ще ви служи вярно и то в продължение на много години, както и зарядното за iPHONE 4s няма да Ви разочарова в неподходящ момент.

Ако качеството за вас е приоритет – добре дошли в магазина, който не може да си позволи да развали собствената си репутация чрез продажбата на лоша стока.

Съвременната батерия за іPһоnе е компактен, надежден и стабилен източник на енергия

Батерията за apple iphone (айфон) се характеризира с повишен капацитет, има дълъг живот и осигурява на мобилния телефон енергия при всякакви условия. Качествената батерия за айфон 5 и батерията за айфон 4s може да работи няколко дни в режим на готовност. Качествената съвременна батерия за iphone е проектирана за продължителна работа и бързо възстановяване на ефективността след дълбок разряд. На съвременния пазар има голям избор от батерии, а днес вече можете да закупите акумулаторна батерия за iphone 5 и други модели, дори и с различни капацитети. При необходимост можете да закупите батерия с повишен капацитет за iphone, а това ще даде гаранция, че собственикът на телефона ще бъде във връзка, дори и в най-отговорния момент. Също така при нас можете да закупите и зарядно за iphone 5 и за други модели.

Съгласете се, че никога не вреди да имате в наличност допълнителна батерия за iphone!

Ако вашата батерия за iPHONE започне бързо да се разрежда, то това значи, че е време да замените батерията на телефона си. В нашия онлайн магазин можете да си купите нова и качествена батерия за iPHONE с доставка до София и България. За всички батерии за iPHONE има валидна гаранция 12 месеца. Всички батерии за телефони са преминали през всички необходими проверки и тестове, а също така са се доказали и като едни от най-добрите батерии на пазара.

Правила за зареждане на iPhone

Забелязали ли сте, че вашият iPhone започва бързо да се разрежда? Или по-дълго се зарежда? А може би, той показва по-високо ниво на заряда, а след това в даден момент се изключва и на екрана се появява надпис, че нивото на заряда на батерията е много ниско? В такъв случай тази статия е точно за вас. Тя съдържа прости за приложение в ежедневната практика съвети за запазване качеството на работа на батерията.

Сама по себе си батерията — това е един сложен механизъм, но за потребителите е важна информацията за състава и начина на работа, както и правилата за боравене с него. Оказва се, че потребителите с техните действия много често сами развалят своите батерии и ги довеждат до състояние на неработоспособност.

По-долу са посочени действията, които трябва да прилагате към акумулаторната батерия на телефона, за максимално запазване на нейната работоспособност и най-високо ниво на заряд:

  • Не позволявайте на телефона напълно да се изтощи. Рискувате не само качеството на живота на батерията, но и всички ваши данни, които са съхранени в телефона. При пълен разряд на батерията може да се получи нулиране на всички настройки и връщането им до базовите.
  • Старайте се да не оставяте устройството си да се зарежда през нощта. На телефона са му необходими около два часа за достигане на ниво на зареждане до 80 процента и още час и половина до пълно зареждане. През нощта, той се зарежда до максимум и продължава да поглъщат минимално количество електроенергия, което се отразява отрицателно върху работата на батерията.
  • За батерията не е полезно често и периодично презареждане. Поставили сте смартфона на зареждане? Тогава дайте му един час. В противен случай, след шест месеца на такова боравене с телефона, заряда на батерията твърде бързо ще намалява.
  • Имате много малко време, за което телефона Ви трябва да се зареди? Изключете му интернета, поставете го на безшумен режим и максимално намалете яркостта на екрана. Тези прости действия ще ускорят процеса по презареждането с 20 – 30 процента!
  • Използвайте за зареждане само оригинални захранващи блокове, тъй като те гарантирано няма да изгорят батерията.
  • В случай, че батерията се нуждае от подмяна, то правете това само във фирмени сервизни центрове и подменяйте батерията само с оригинална! В противен случай може да пострада самия телефон.

Последен съвет и може би най-важният, който говори за това, че благодарение на адекватната експлоатация на батерията, можете да удължите качеството на работата на устройството Ви за дълго време!


A project of StartUP Masters