Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

USB лампи

Филтър
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

За какво са ви те

Това са осветителни тела, захранвани от usb-порта на компютъра, лаптопа, таблета, външната батерия и т. н. Те са гъвкави, лесни за закрепване и насочване, светлината им е достатъчна да освети клавиатурата или книгата ви, без да пречи на околните дори през нощта. Изключително икономични са като енергийна консумация, защото са със светодиоди. Те, освен с икономичност, са известни и с дългия си експлоатационен живот.

LED осветлението е вече много популярно и вероятно имате поне една такава крушка или лента в къщи. То се предлага в различни цветове, излъчва студена и топла светлина.

Безспорно тези аксесоари са сред най-големите технологични глезотии. Доскоро сигурно на никой не му е минавало на ум, че може да включи лампа в телефона си. Но след като така или иначе те вече са изобретени и вие имате възможността да се сдобиете с тях само с няколко клика на повече от приемлива цена, защо да не го направите? Да не говорим, че е удобна за пренасяне и така можете да я ползвате както в спалнята, така и на къмпинга лятото.

Как да я изберете

  • Преди да огледате какво предлага онлайн пазарът, изяснете приблизително каква площ искате да осветявате и с каква интензивност.
  • Това ще определи с колко светодиода искате да е новата ви придобивка. Имайте предвид, че колкото повече са те, толкова по-голям и по-тежък ще е аксесоарът. Колко ли да е по-тежък, когато все става дума за грамове – най- често дори под сто.
  • Според целите, за които я купувате, можете да се спрете на дизайн със стойка, щипка или просто пластично, гъвкаво тяло, което ще огъвате, както ви е удобно.
  • Друг важен критерий е, дали може да работи и с батерии. Това определено е предимство.
  • Подберете добре цвета на светлината – най-добре е да е бяла топла, максимално близка до естествената.

Какви са предимствата да се закупят от GSM One

За най-голямото си предимство самите ние смятаме личната си ангажираност и пристрастеност към високотехнологичните джаджи. Това ни позволява да разбираме тръпката ви към последните постижения и шеги на технологията. Затова се стремим в онлайн магазина си да поддържаме аксесоари и части за мобилни устройства, които да задоволяват максимално любопитството ви, да осигуряват допълнителни опции и атрактивност на любимия ви телефон.

Не се уморяваме да търсим най-интересните предложения на утвърдени и нови, атрактивни брандове. Проверяваме всеки артикул – съвместим ли е с моделите и марките у нас, как работи, доколко е удачен? И правим всичко възможно продуктите да стигат до вас на една от най-конкурентните цени у нас.

Поръчайте сега своята функционална USB лампа!


A project of StartUP Masters