Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Стъклени протектори за часовници

Филтър
За модел
Материал
Тип
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Необходим ли ви е такъв предпазител

По принцип всяка вещ е добре да бъде защитена от случайни повреди. Още повече когато неволна драскотина може да увреди цялостната й визия и да затрудни използването и. В частност – зависи от цената на вещта и цената на съответното приспособление.

Какви са предимствата му

Става дума за изделия

  • от закалено стъкло;
  • в различна степен противоударни;
  • поставят се и се махат лесно;
  • не повреждат повърхността на дисплея;
  • поемат нежеланите механични въздействия и не ги предават на оригиналното стъкло;

Когато се отнася до многофункционална, маркова и скъпа придобивка, по-добре е да вземете мерки за предпазването ѝ.

Дали е необходим стъклен протектор за часовника зависи също от вашата активност – начин на живот, работа, забавления и хоби. Колкото по-рискови занимания имате, толкова по-наложителна е защитата му.

Какво е важно да се гледа при избора

На първо място – убедете се, че това, което сте харесали е с ясен произход и няма да ви подведе като качество.

Много важна е съвместимостта на предпазителя с устройството – сравнете размерите и формата. Важен показател е дебелината му. Задължително е да не намалява оригиналната чувствителност на дисплея.

Поради спецификата на часовниците и индивидуалната за всеки модел характерна изпъкналост, за предпочитане е да търсите продукти, произведени точно за съответната марка устройство.

Защо да изберете онлайн магазина на GSM One

Защото ние напълно споделяме вашата страст към високотехнологичните джаджи, които правят общуването стилно и леко, забавно и приятно. Стремим се бързо да зареждаме магазина си с последните поколения продукти, пускани на пазара от водещите световни производители с несъмнен авторитет.

Държим на качеството. Личните ни устройства са оборудвани винаги с последната дума аксесоари не само защото сме маниаци на тази тема, но и защото искаме да имаме собствени впечатления, преди да ги предложим на вас.

Дори и когато предпочитате да пазарувате онлайн, имате възможност да посетите някой от магазините ни, за да видите избрания продукт лично, да се убедите в практичността му, да проверите, пасва ли ви наистина.

Цените ни са повече от добри за качеството и потребителската стойност, която получавате срещу тях. При доставка на пратката можете да проверите дали поръчката е коректно изпълнена преди да я приемете.

Поръчайте избрания стъклен протектор сега и скоро ще разчитате на него напълно.


A project of StartUP Masters