Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Nano подложки

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Какво е това и за какво служи

Вероятно сте чували за нанотехнолииге? Най-общо става дума за манипулиране и контрол на процесите във веществото на ниво на частици с размер една милиардна от метъра. Доскоро за тях се говореше във филмите за бъдещето. Но вече са в ежедневието ни.

Нещо повече – можете да си купите аксесоар за автомобила, дома или офиса, който благодарение на действието на микрочастиците, ще държи дребните предмети там, където сте ги поставили и ще ви спести време и нерви за търсенето им.

Гумираната материя е леплива и от двете страни. Ако изберете да я поставите върху таблото на автомобила си, тя по никакъв начин няма да го увреди или да остави следи при махането си.

В същото време на нея можете да поставите телефона си, запалката, устройството за навигация или други неголеми предмети. Те ще стоят здраво захванати и няма да паднат нито при висока скорост, нито при остри завои, внезапни спирания или екстремно преминаване през неочаквани дупки.

Какво още трябва да знаете за наноподложките за gsm

  • Те са напълно безвредни за здравето.
  • Не съдържат лепило и опасни химически вещества – лепливи са благодарение на различното поведение на самата материя на наноравнище.
  • Не повреждат повърхностите, на които се закрепят.
  • Поддържат се лесно – ако свойството им да задържат телефона намалее, измийте ги с вода (стайна температура) и ги оставете да изсъхнат.

На практика това е универсална функционална стойка, за телефона ви или за други вещи, които често използвате. Тя ви гарантира сигурност и спокойствие в колата и с нея няма да ви се наложи да шофирате с една ръка, а с другата да търсите нещата си по седалките и пода.

Защо да ги купите от GSM One

Нашият онлайн магазин ви предлага винаги последните новости от сферата на аксесоарите, правещи използването на електронните устройства още по-вълнуващо и забавно.

Наноподложките на сайта са с марка Choyo – един от най-популярните производители на този тип продукти, а цената е повече от добра.

Едно от най-големите ни достойнства е, че от нас купувате бързо, лесно и на сметка всичко, което може да ви потрябва за любимото устройство – за разкрасяване, защита, обслужване, допълване или ремонт.

При това получавате коректно отношение, професионална консултация, бърза доставка и помощ – винаги, когато ви се наложи. Разполагаме с шест магазина, при нужда  потърсете колегите на място, а те ще ви помогнат с радост.

Поръчайте без регистрация, когато е много спешно.


A project of StartUP Masters