Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Карти с памет за смартфони и таблети

Марка
Филтър
Капацитет
4616
4590
4606
4604
4609
4612
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Представяме ви колекцията от карти с памет на GSM-ONE....

По какво се различават отделните видове

Искате мобилното ви устройство да разполага с по-голям капацитет? Поставете му карта! Това са малки пластини, предназначени за поставяне в телефон, таблет, компютър, фотоапарат или камера и т. н. Те увеличават скоростта им, както и пространството за съхранение на файлове. Лесно се поставят и махат и ви дават сигурност и допълнителни възможности.

Бързото развитие на технологиите кара устройствата ни да остаряват за няколко месеца и се отразява впечатляващо и на тези карти. Те се променят непрекъснато.

  • Физическият размер е първият белег, който се хвърля в очи и по-който те се различават.
  • Една от най-съществените отлики при отделните типове е оформлението, големината и начина на функциониране на контактната зона с тази на гнездото, в което се поставят.
  • Различни са скоростта на записване и четене на информацията.
  • Обемът е друга същностна характеристика, определяща за съответния вид.

 Какво да гледате при избора им

За да направите добър избор, най-важни са две условия – да познавате отлично телефона или таблета, за което трябва и да сте наясно какъв тип файлове ще записвате върху нея.

Примерно – не можете да използвате стар модел фотоапарат с нова система за съхранение на данни, както и обратното. Няма да си пасват, няма да се разпознават, няма да функционират пълноценно заедно.

Разнообразието от продукти е огромно. Дори при най-масово използваните SD (Secure digital) има разлики – в големината на пространството за запис, в скоростите, в размерите – нормална, мини и микро. Може да се окаже, че са ви необходими преходници за използването им.

Ако няма да ви трябват за прекалено големи файлове е по-добре да имате няколко по-малки, отколкото една голяма – колкото надеждна и сигурна марка да използвате. Лесно е да ги загубите или да ги повредите. В такъв случай ще се лишите от по-малко информация.

Какви са предимствата да ги купите от онлайн магазина на GSM One

Постоянните ни клиенти знаят, че продуктите в нашия онлайн магазин са модерни, с гарантирано качество, ясен произход и невероятно съотношение цена/потребителска стойност.

Предлагаме ви SD във всичките им вариации и Micro SD, също линията, разработена от Sony – Pro Duo. Разчитаме на производители като GoodRam, SanDisk, Samsung, Sony.

Някои от артикулите са комплектовани с преходници за по-голям физически размер или за друга система памет.

Изберете най-подходящите за вас и поръчайте!  Скоро любимата ви джаджа ще е с доста по-големи възможности.


A project of StartUP Masters