Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Калъфи за мобилни телефони

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Какви видове се предлагат на сайта

Това са най-търсените аксесоари за телефони и ние осигуряваме пълната гама модели, които могат да се намерят на нашия пазар – около 2000 вида.

Те са много различни като дизайн, материал, функционалност, цена, да не говорим за главозамайващото цветово разнообразие. Някои са декорирани с щампи и рисунки, други са стилни и изискани.

Работим с всички утвърдени производители, като неотстъпно следим новостите. Така открихме за вас аксесоарите Baseus – марката, носител на Design award 2015.

За да улесним избора, предлагаме няколко филтъра, които ще помогнат да отсеете нужното с минимум загуба на време.

На първо място можете да определите типа на необходимото допълнение:

  • за колан;
  • с издърпване;
  • тефтер с отваряне надолу;
  • тефтер с отваряне настрани;
  • гръб;
  • Bumper – казано иначе – броня за вашето устройство;
  • Power bank – калъф с вградена батерия. С него никога няма да се окажете неприятно изненадани по средата на разговора;

От какви материали се изработват

Най-общо разделяме продуктите в тази секция на пластмасови и силиконови, кожени и метални. Разбира се, това само внася ориентир в нещата, но съвсем не ги изчерпва.

Кожата е естествена, много вариации на изкуствена, както и висококачествена екокожа.

Пластмасата и металът също са много различни като състав, окраска, финишни покрития и обработки. Това създава неповторими визия и усещане при допир на повърхностите.

Да не говорим, че видът и характеристиките на използваните суровини разширяват неимоверно възможностите за дизайнерско оформление и функционалност на кейсовете.

Защо да изберете онлайн магазина на GSM One

Защото гарантираме страхотни продукти с отлично качество на повече от конкурентни цени.

При нас ще намерите евтини, ефектни и пъстри аксесоари, ако обичате разнообразието, ползвате телефона си основно за забавление и обичате да изглежда различно според настроението ви.

Дизайнерските, изискани допълнения излъчват лукс и стил. Ако държите всяка от вашите вещи, освен основните си функции, да има и представителна стойност, ще останете приятно изненадани.

Средната ценова група предлага надеждни, качествени продукти, даващи на вашия мобилен телефон индивидуалност и защита от надрасквания, удари, замърсявания и навлизане на прах във вътрешността му. Така удължавате срока му на експлоатация и му придавате желаната индивидуализация.

Освен на изгодното отношение между потребителската стойност и цената, на която получавате кейсовете, разчитайте и на постоянните намаления, които обявяваме на сайта в отделна категория.

Изберете своя калъф и го поръчайте! Ще го доставим бързо!


A project of StartUP Masters