Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

HandsFree преходници

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

За какво служат

Светът е пълен с електроника. Различни устройства в къщи, в офиса, в джоба ви. Налага се или пък искате да ги синхронизирате, да използвате едни и същи аксесоари, да прехвърляте данни и музика. Но често те са с различни портове по различни стандарти. И тогава на помощ идват преходниците.

Особено често се налага използването им при употребата на хендсфрий. Ако не харесвате стандартното устройство за вашия телефон, а накрайникът на предпочитаното не му пасва, ако искате да го ползвате на таблета или на друг смартфон – необходим ви е вълшебният аксесоар, който решава проблема на мига.

Проверете внимателно характеристиките на вече наличните джаджи. Изберете подходящия адаптор. Включете го на входа за слушалките. Готови сте. GSM-ът и хендсфрий-то са вече съвместими.

За какви мобилни телефони са подходящи Handsfree преходниците

По правило се произвеждат и предлагат за всички съществуващи устройства и осигуряват надежден преход от стандарт към стандарт. Достатъчно е да подберете точния размер като диаметър и капацитет за провеждане на аудио сигнала в двете посоки.

Ако изпитвате затруднение да намерите точно този, който ви е необходим на вас, обадете ни се или елате в някои от магазините ни и ние ще ви помогнем.

Какви са предимствата да се закупят от онлайн магазина на GSM One

  • Можете да разчитате напълно на нашия професионализъм – познаваме добре пазара – както потребителското търсене, така и тенденциите, предимствата и недостатъците на водещите в света потребители.
  • Обичаме комуникационните мобилни джаджи и точно като вас изпитваме трепет, когато благодарение на модерните аксесоари успеем да ги направим по-красиви, по-функционални, по-забавни. Затова винаги можем да измислим как да удовлетворим желанията ви.
  • Поддържаме магазинната си мрежа добре заредена и то със стока от първа ръка – с ясен произход, отлично качество и голям асортимент. Намираш всичко, което ти трябва на едно място – все едно дали обичаш онлайн пазаруването, или предпочиташ да видиш и пипнеш желаната придобивка предварително.
  • Добрите партньорски взаимоотношения с доставчиците ни гарантират изчистени, конкурентноспособни цени срещу които стои висока потребителска стойност и модерни технически решения.

Готови сме да ви съдействаме. Само изберете какво искате и поръчайте!


A project of StartUP Masters