Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Флашки с памет

Филтър
Капацитет
4527
4518
4530
4528
4517
4523
4525
4520
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Защо потребителите ги харесват

Защото са сигурни, надеждни, лесни за пренасяне и побират огромен обем информация в минимални физически размери.

Вероятно някъде по джобовете или чантата ви има поне едно малко устройство за пренасяне на данни. Дали на него сте записали музика, снимки на любими хора, работни файлове, които си носите за домашно в къщи, или филми за споделяне с приятели, няма значение. Не се разделяте с него, ползвате го често, вярвате му, но от време на време се питате дали не е добре да си купите ново, по-модерно и надеждно.

Ако се привързвате към вещите си, няма да е чудно, че още ползвате модел, който околните смятат за музеен образец. Ако обичате иновациите и се съревновавате с развитието на технологиите, твърде е вероятно около вас да са разпилени устройства – стари и по-модерни, с различен обем памет, някои дори недокоснати.

И в двата случая може би вече ви трябва нова флашка.

От кои производители ще откриете модели в онлайн магазина ни

При подбора на марките екипът ни залага на подбрани производители, които изработват сигурни продукти с отлично качество на повече от добра за техническите им характеристики цена.

  • Предлагаме ви пълната гама USB flash Goodram с капацитет от 4 до 128 GB във всички възможни модификации. Те няма да ви подведат, ще ви служат дълго и надеждно.
  • Usb flash Kingston не се нуждаят от представяне. Дори непрофесионалистите знаят, че е добре, когато ти трябва сигурност, да заложиш на тях
  • Препоръчваме ви още Toshiba
  • Имаме и Usb flash PQL – за любители.

Добре е да знаете, че освен капацитетът, когато избирате флашка, важни са интерфейсът, максималната скорост на запис и четене, съвместимостта й с различни оперативни системи.

Разбира се – има потребители, за които е важен и физическият размер.

Защо да се доверите на GSM One

Защото сме професионалисти, добре познаваме бранша, следим тенденциите и за нас е въпрос на чест да ви предложим новостите с максимална бързина, така че винаги да сте на гребена на вълната.  

От създаването на онлайн магазина преди 6 години, та до сега, клиентите ни непрекъснато са увеличават. Те намират при нас всичко, което им е необходимо. Поръчват го лесно и го получават бързо. Качеството и цените ги удовлетворяват напълно.

Това ни помогна в последните години да отворим още 6 магазина в София и Гоце Делчев. Няколкократно нарасналият стокооборот ни осигурява все по-добри условия от доставчиците, и все по-изгодни цени за вас.

Поръчайте своята памет сега и се убедете сами в предимствата ни.


A project of StartUP Masters