Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Fashion лепенки

Филтър
За модел
5719
5718
5717
5716
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Какво представляват

Това са стикери, които са предназначени за залепване на гърба на мобилния телефон или за цялостното му облепване. Те са направени от качествено фолио. Поставят се и се махат лесно. Не оставят следи от лепило и не нараняват повърхността на устройството.

Произвеждат се с разнообразна декорация – със снимки на забележителности, закачливи картинки, рисунки и стилни графики. Предлагат се варианти, украсени с мъниста и различни ефектни апликации.

Някои са изработени специално за определена марка и модел. Но има и други, които са универсални и с изрязване могат да паснат на който и да е телефон.

С подобна лепенка за gsm вие получавате възможност да персонализирате вашия телефон, да го направите уникален и разпознаваем. Изберете дизайна й според личния си вкус и предпочитания. Хармонизирайте устройството със собствената си обща визия и стил и то ще стане изразител на характерната ви индивидуалност.

Или се спрете на вариант, който ще го превърне в акцент – различен и отличаващ се от всичко – по-пъстър, по-бляскав, по-шармантен.

Fashion лепенки за какви модели GSM се предлагат в онлайн магазина

Нашите основни предложения са на Apple. 

  • Можете да разнообразите с тях различните модели на iPhone. Изберете харесваната от вас разцветка. Залепете внимателно стикерите на гърба, отпред и отстрани. Телефонът ще изглежда напълно различно – сякаш се е сдобил с втора кожа – стилен, изискан, елегантен.
  • Освен естетичната си функция, фешън стикерите предпазват от зацапвания, надрасквания, проникване на прах и от всякакви малки неблагополучия, които могат да се случат в джобовете и чантата, в колата или на бюрото.
  • В същото време те с нищо не нарушават лекотата при работа с iPhone, точното им и прецизно изрязване не пречи на нито една от функциите му, не променят теглото му.

Щом ви омръзне, просто ги свалете и залепете нови.

Защо, купувайки от GSM One, пестите

Защото важна е не самата цена, а съотношението й към качеството  на продукта.  А ние винаги сме успявали да ви осигурим отлично качество  на повече от конкурентна цена.

Това означава, че купеното от нас ще ви служи достатъчно дълго и добре, така че да си струва всяка стотинка, дадена за него.

Предлагаме изделия на производители с добро име. Гарантираме за официалния произход на стоките. Готови сме да ви консултираме, така че изборът да отговаря най-пълно на потребностите ви.

Поръчайте сега и се радвайте на добрия вид и защитеност на вашия Apple.


A project of StartUP Masters