Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Bluetooth слушалки

Филтър
Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Обща характеристика

Блутут устройствата се свързват помежду си посредством радио вълни в ниските честоти. Те нямат нужда от жична връзка и с това ви освобождават от така непрактичната плетеница от кабели и жици, които пречат, затрудняват движението и незабелязаното им разместване прекъсва комуникацията в най-неподходящия момент.

От функционална гледна точка модерната технология ви осигурява перфектния начин за говорене със свободни ръце – било докато шофирате или се разхождате, когато се налага да си водите записки и т. н.

При това не е необходимо да имате пряка видимост между устройствата. Те може да са раздалечени в масовия случай до около десет метра, но има модели и с доста по-голям обхват.

Различните производители предлагат собствени решения за закрепването им на ухото. Някои са като тапи, други са с по-фини накрайници, които влизат в ушния канал. По-скъпите разполагат с вградени системи за заглушаване на външния шум. Съществуват и такива, които поддържат едновременна връзка примерно със смартфон и таблет.

Bluetooth слушалки за какви модели телефони ще откриете в онлайн магазина

Много е важно, когато избирате такива за своя GSM, да обърнете внимание на съвместимостта им. Ако предпочитате аксесоарите, които купувате, да са предназначени за точно определена марка телефон, тогава разгледайте предложенията ни за блутут хендсфри, разработени за

  • Samsung;
  • HTC;
  • LG;
  • Nokia;
  • Sony Ericsson;

В никакъв случай не подценявайте универсалните. Те могат да се използват най-оптимално с всички електронни устройства, с които работите, и ще продължат да ви служат, дори ако смените телефона си.

Защо е препоръчително да се закупят от GSM One

Защото дългият ни професионален опит ни позволи да изработим политика, ориентирана изцяло към потребностите на клиентите ни. Предлагаме ви модерни продукти с официален произход и отлична цена.

В болшинството случаи сме ги изпробвали лично и познаваме практически качествата им. Екипът ни осигурява консултации, улесняващи избора ви. Осигурили сме възможност да поръчате бързо, без регистрация, или да се регистрирате и да имате пълната информация за вече направените поръчки.

Ако искате да се запознаете на място с търсения от вас аксесоар, можете да дойдете в някой от шестте ни магазина, да получите допълнителна информация и да изпробвате избрания модел.

Изберете сега перфектните Bluetooth слушалки за вашия GSM и поръчайте!


A project of StartUP Masters