Връзка с нас: office@gsm-one.eu +359 878 790 155
Bulgarian
Вашата кошница е празна!

Аксесоари за смартфони

Сравни
Покажи :
Сортиране по :

Какви аксесоари за GSM предлага онлайн магазинът

Никога техническо съоръжение не е добивало толкова интимен характер колкото мобилният телефон. Ние работим, за да ви помогнем да индивидуализирате своя максимално – като външен вид, атрактивност, памет, помощни функции и какво ли още не.

На практика предлагаме цялата възможна гама допълнения за мобилен телефон – дори такива, за които повечето потребители не предполагат, че съществуват.

  • Калъфи – нашата подборка включва модели от естествена и изкуствена кожа, пластмаса и силикон, метал. Те са разнообразни като форма и отваряне, цвят и декорация. Има такива, които пасват перфектно и се сливат с устройството.
  • Протекторите са другият много търсен артикул. Те са силиконови и стъклени. Можете да се спрете на противоударен и да го поръчате в предпочитан от вас цвят.
  • Зарядните са за 12V и 220V. Има както произведени за отделните марки, така и универсални – подходящи и за други мобилни устройства; също и преходници за зарядни.
  • Хендсфрий и хендсфрий преходници – различни като вид, форма, дизайн и функционалност.
  • Bluetooth слушалки, USB кабели и лампи, карти и флашки с памет, четци за карти, колонки, писалки, наноподложки, висулки, Бг адаптори, фешън лепенки и т. н.

За какви марки GSM-и са приложими

Със сигурност ще ви помогнем да накиприте любимата си джаджа, ако е от официално разпространяваните у нас марки. Твърде вероятно е да сме ви от полза, дори да притежавате модел, смятан за екзотика.

Но ако не можем да предложим аксесоар точно за вашата гордост, във всички категории предлагаме и универсални разработки. Те отговарят на стандартизираните изисквания и със сигурност оправдават оказаното им доверие.

При нас ще намерите и богата колекция, вдъхновена от Apple iPhone.

Защо да изберете GSM One

Присъстваме на онлайн пазара от много време и се развиваме заедно с него. Знаем за слабостите ви, когато става дума за телефони. И за желанието да получите от тях все повече опции при работа, удоволствие в забавленията, възхитени, завистливи погледи от околните при вида му.

Следим непрекъснато новостите при най-големите производители в бранша и успяваме по най-бързия начин да ви ги предоставим. Не правим никакъв компромис с качеството.

Поради големия обем, който реализираме в търговската си мрежа, успяваме да осигурим отлични цени.

Направете си профил, за да пазите историята на поръчките си или се възползвайте от възможността за бързо пазаруване без регистрация и поръчайте сега!


A project of StartUP Masters